בין אגריפס לעין כרם
סדרת 'ירושלים של טעם'
אוכל, זהות, סיפור מקומי – מסע בין סיפורי האוכל של ירושלים
עמית אהרנסון מארח שפים ירושלמים
הסדרה תיפתח במפגש בין עמית אהרנסון ("מדבר מהבטן", לשעבר מבקר המסעדות של עיתון "כל העיר") לבין השף עזרא קדם, מי שנחשב לאחד האבות המייסדים של המטבח הישראלי החדש. קדם הקים בירושלים של אמצע שנות התשעים את המסעדה הטובה בישראל באותן השנים, מסעדת "ארקדיה", שבה יצר בין סמטאות האבן שפה קולינרית חדשה וחינך דור שלם של שפים צעירים. מאז ועד היום, ממשיך קדם ללוות את עולם האוכל המקומי דרך ארוחות מיוחדות, סדנאות, הדרכות ופעילויות קהילתיות רבות ואחרות – בישראל וגם בעולם.
במפגש הפתיחה, יסכם קדם שלושים שנות בישול בירושלים בשלל סיפורים מתובלים במיוחד מהקריירה הארוכה שלו, וייתן לקהל לא מעט טיפים ורעיונות שיהפכו את כולכם לבשלנים מקומיים מודעים וטובים קצת יותר – אפילו באופן שבו אתם קוטפים לימונים מהעץ שבחצר...
מפגש ראשון למנויי הסדרה
- משך:כשעה ורבע ללא הפסקה (כולל שאלות ותשובות מהקהל)
- צילום:אופיר מגדל, אילן נחום
- הערות:מפגש ראשון למנויי הסדרה
